ELAZIĞ / MERKEZ - Gazi Anadolu Lisesi

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİNİN YILDÖNÜMÜ OKULUMUZDA KUTLANDİ

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ OKULUMUZDA TÖRENLE KUTLANDI.

May

Her iki okulun Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi zümrelerinin eş zamanlı çalışmasıyla gönüllü olarak görevlendirilen öğrencilerimizle  çevremizde bulunan cami, türbe, medrese gibi dini mimari eserler ziyaret edildi. Bizzat fotoğraf çekerek ve internetten bilgi edinerek dosyalandı ve karşılıklı olarak bunlar paylaşıldı.

Her iki okulun Felsefe zümreleri tarafından Kasım ayının 3. Haftasında Dünya Felsefe Günü kutlamaları çerçevesinde Okul panosu hazırlanıp çalışmalarımız okullarımız arası paylaşılmıştır.

Tarih zümreleri arasında 1.dönem boyunca işbirliği yapıldı. “Fotoğraflarla İki Şehir” adlı çalışmamız Tarihi binamızda sergilendi. Web sitemizde yayınlandı.

Rehberlik zümresi olarak YKS bilgilendirme ortak seminer ve pano çalışması yapıldı. Yine üniversite ve meslek tercihi çalışması kapsamında ortak etkinlikler yapıldı.

İngilizce zümrelerimiz tarafından öğrencilere ortak performans çalışması verildi. Verilen çalışmalardan sunum hazırlandı.

İngilizce zümrelerimiz tarafından İki okul öğrencileri arasında birbirlerine gönderdikleri yılbaşı kartpostallarından dijital ortamda 2023 takvimi oluşturuldu. Oluşturulan takvim daha sonra masa takvimine çevrildi ve ortak okula takvimler gönderildi.

(Çalışmalar web sayfasında yayınlandı)

Okul idarelerimiz tarafından Karşılıklı, yöresel ve okulumuza ait objelerden hediyeleşmeler yapıldı. Yapılan çalışmalarla ilgili video hazırlandı.

Beden Eğitimi zümrelerimiz tarafından eş zamanlı okullarımızda sınıflar arası futbol turnuvası düzenlendi.

Edebiyat zümrelerimiz tarafından ortak hikâye yazma çalışması yapıldı, kardeş okuldan gelen hikâyeler öğrencilere tamamlattırdı.